Verzend- en retourbeleid

Bezorgen

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst gaan wij direct voor je aan het werk. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Doorgaans wordt het dan de volgende dag afgeleverd. Let op! Dit geldt alleen op de werkdagen (m.u.v. vrijdag voor 16:00 uur). Helaas kunnen wij jouw bestelling niet altijd de volgende dag afleveren. We hebben een aantal uitzondering voor je op een rijtje gezet.

Uitzondering waarom je bestelling niet de volgende dag wordt geleverd, maar wel voor 16:00 uur is besteld:

  • Het artikel niet voorradig, hierdoor duurt het langer. Bij elk artikel wordt aangegeven of het op voorraad is.
  • Je hebt een pallet AdBlue, 2x210L of IBC 1000L besteld.
  • Op officiële feestdagen worden er geen bestellingen afgeleverd;

 

Verzendkosten

Verzendkosten bedraagt bij ons 6,95 euro bij bestellingen onder de 50 euro. Vanaf 50 euro leveren wij gratis binnen België. Verzending zal in de meeste gevallen via PostNL verlopen. Heeft u vragen of specifieke wensen met betrekking tot de verzending? Neem gerust contact met ons op!

 

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij maken een retourlabel voor je aan zodat je het product kosteloos kunt retourneren.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour aanmelden
U kunt uw retour eenvoudig bij ons aanmelden door uw ordernummer te mailen naar [email protected] of door in te loggen in uw account. U ontvangt dan van ons een retourlabel via de mail.

Retour inpakken
Besloten om de bestelling te retourneren. Gebruik hiervoor dan een stevige doos, het liefst de originele doos. Zo verkleinen we de kans op beschadigingen. Wanneer u de originele doos niet meer in huis hebt, mag u het ook op een andere manier verpakken, mits het product goed beschermt wordt. Belangrijk is om uw retour goed in te pakken en af te sluiten met tape.

Let op! Denk er om dat je altijd de originele pakbon of retourmelding (mail) toevoegt aan het pakket. Anders kunnen wij de retournering niet verwerken!